Hypotheken

Het kopen van een huis is één van de grootste en meest ingrijpende aankopen in uw leven, hierbij helpen wij u graag. Niet bij het zoeken van uw perfecte nieuwe huis, dat kunt u beter dan wij. Maar we helpen u wel graag bij de financiele planning rondom deze aankoop.

Ons uitgangspunt is altijd om samen met u de juiste balans te vinden tussen zekerheden en risico's. Het startpunt is altijd het inventariseren van uw persoonlijke situatie, uw wensen en uw toekomstplannen. Met uw input kunnen wij voor u een persoonlijke financiele planning maken waar u de komende 30 jaar mee vooruit kan.

U kunt hieronder alvast beginnen met de eerste orientatie en uw maximale hypotheek berekenen volgens de Nationale Hypotheek Garantie.
 

Losse werkzaamheden

Mocht u geen behoefte hebben aan een persoonlijke financiele planning kunnen wij u ook met veel losse zaken snel verder helpen. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van taxatie, verzorgen van een bankgarantie, controleren van koopaktes of puur het geven van een second opinion.

Ook wanneer u niet van onze diensten gebruik wilt maken, bieden wij u graag een overzicht in de vorm van een begrippenlijst bij Hypotheken, een overzicht van alle Hypotheekvormen aan. 

Scheidingshypotheek

Wanneer u gaat scheiden rijst ook vaak de vraag wie er in de woning kan blijven wonen. Wij kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden rondom de (her)financiering van de woning.

Starterslening

De Starterslening is een (flexibele) lening die door de gemeente wordt verstrekt en kan u meer mogelijheden bieden bij de aankoop van uw eerste huis. U kunt hierbij honderden euro’s per maand besparen!

Woonlasten Beschermen

Door onvoorziene omstandigheden kan uw inkomen in de toekomst misschien minder worden en uw woonlasten blijven wel gelijk. Wist u tegenwoordig uw woonlasten kunt verzekeren? 

Wat zeggen onze klanten

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om te checken of dit een terechte aanvraag is en om te voorkomen dat de spam bots dit formulier indienen.