Scheidingshypotheek

Wanneer u gaat scheiden dan komt er opeens erg veel op u af. Een van de zaken waar veel emoties bij vrij komen is wie er in de woning kan blijven wonen. En misschien moet de woning wel verkocht worden? Uiteraard kunnen wij die beslissing niet voor u nemen. Wel kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden rondom de (her)financiering van de woning.

Wat kunnen wij voor u regelen:

Bovenstaande is een opsomming van datgene waar u in ieder geval rekening mee moet houden in geval van scheiding. Wij weten dat geen enkele scheiding met elkaar valt te vergelijken. FinAlliance heeft zich in de afgelopen periode als specialist waargemaakt om de moeilijkheden en knelpunten rondom de scheiding en uw eigen woning te vertalen naar een helder advies.

U kunt hier meer lezen over Scheiden & Geld

Zorg er voor dat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan!
Informeer wat ons advies bij de scheidingshypotheek voor u kan betekenen!

Starterslening

De Starterslening is een (flexibele) lening die door de gemeente wordt verstrekt en kan u meer mogelijheden bieden bij de aankoop van uw eerste huis. U kunt hierbij honderden euro’s per maand besparen!

Woonlasten beschermen

Door onvoorziene omstandigheden kan uw inkomen in de toekomst misschien minder worden en uw woonlasten blijven wel gelijk. Wist u tegenwoordig uw woonlasten kunt verzekeren?