Woonlasten beschermen

Uw woonlasten beschermen, actueler dan ooit!
U woont op dit moment lekker en dat moet vooral zo blijven.  Maar feit is dat er een groeiend risico op werkloosheid is. Uw inkomen kan dan flink zakken. Soms wel meer dan 35%! Maar uw woonlasten blijven wel gelijk.

Uw woonlasten verzekeren

Geen reden om u direct ongerust te maken. Want met de juiste woonlastenbeschermer verzekert u zich tegen dit soort risico’s. Zo kunt u uw maandelijkse hypotheeklasten gewoon blijven betalen als u werkloos raakt. Maar ook als u arbeidsongeschikt raakt.

Ook voor bestaande hypotheken

Veel mensen denken dat zo’n verzekering duur is. Het tegendeel is waar. Afhankelijk van uw hypotheek bent u al vanaf € 15,- per maand verzekerd. U kunt de verzekering tegelijk met een nieuwe hypotheek afsluiten. Maar het kan ook bij een bestaande hypotheek.

Scheidingshypotheek

Wanneer u gaat scheiden rijst ook vaak de vraag wie er in de woning kan blijven wonen. Wij kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden rondom de (her)financiering van de woning.

Starterslening

De Starterslening is een (flexibele) lening die door de gemeente wordt verstrekt en kan u meer mogelijheden bieden bij de aankoop van uw eerste huis. U kunt hierbij honderden euro’s per maand besparen!