Financiële Planning

Hoe sta ik ervoor zodra ik met pensioen wil gaan?
Kan ik eventueel nog eerder stoppen met werken?
Welk inkomen krijgt mijn partner na mijn overlijden?
Welk inkomen ontvang ik wanneer ik arbeidsongeschikt raak?
Welk inkomen hou ik over bij een scheiding?

Allemaal vragen die we onszelf op een bepaald moment stellen. Helaas ook vragen die erg veel uitzoekwerk met zich mee lijken te brengen om te kunnen beantwoorden. Gelukkig zijn wij hierin gespecialiseerd en helpen wij u graag aan een duidelijk en zeker toekomstbeeld.

Financiële Foto

Al deze vragen kunnen voor u beantwoord worden door het maken van een financiële planning. We beginnen altijd met het maken van een uitgebreide analyse van uw huidige financiele situatie, dit noemen wij een financiële foto. Deze financiële foto vormt de basis voor uw financiele planning, hierna kunnen we kijken naar uw vragen of wensen voor uw toekomst. Wilt u bijvoorbeeld graag eerder met pensioen of maakt u zich zorgen over uw inkomen na uw pensioen.

Rust en Zekerheid

Het maken van een financiele planning kan u rust en zekerheid geven en uw toekomstdromen dichterbij halen dan u dacht.
Maar het maken van een financiele planning kan ook bijna noodzakelijk zijn bij bijvoorbeeld een scheiding. U wilt waarschijnlijk weten of een van u twee in het huis kan blijven wonen, wat de gevolgen van een scheiding kunnen zijn voor uw pensioen en hoe het precies werkt met het ontvangen van alimentatie.

Financiële foto, helder door eenvoud

Een financiële foto geeft een duidelijk overzicht van uw huidige situatie. Het is de basis van een goede financiele planning die bijdraagt aan een gezonde financiële huishouding en een zekerder toekomst.

Gezonde blik op Financiële Planning

Een financiële planning creëert een duidelijk overzicht van een financiële situatie waarbij niet alleen wordt gekeken naar het heden maar ook naar uw wensen in de toekomst. Het geeft u inzichten in hoe en wanneer u uw toekomstdromen mogelijk kunt maken.

Financiële Planning bij echtscheiding

Het maken van een financiele planning is bijna noodzakelijk bij een scheiding. En helaas blijkt vaak achteraf dat afspraken tussen ex-echtgenoten niet rechtsgeldig zijn uitgevoerd.

Dit zeggen onze klanten

Bij het afsluiten van de hypotheek is er niet alleen gekeken of we het konden lenen en betalen, maar is er ook uitgebreid nagegaan wat er in de toekomst zou kunnen gebeuren in onze persoonlijke situatie. Samen met onze adviseur hebben we onze hypotheek daarop afgestemd, zodat we niet alleen nu maar ook in de toekomst lekker kunnen leven.

Mijn vrouw en ik hadden al na 5 min.bij dit kantoor, een goed gevoel omtrent de rust en aandacht die er voor ons was met iemand te maken hebben, die verstand van hypotheken heeft en ook voor ons tot een goed einde heeft gebracht en die alles tot in de puntjes heeft verzorgt.

Mijn vrouw en ik hadden al na 5 min.bij dit kantoor, een goed gevoel omtrent de rust en aandacht die er voor ons was met iemand te maken hebben, die verstand van hypotheken heeft en ook voor ons tot een goed einde heeft gebracht en die alles tot in de puntjes heeft verzorgt.

Ik heb een vraag

6 + 2 = ?